dinsdag, 18 augustus 2015 10:12

Daniel Roesner is de nieuwe partner van Erdogan Atalay

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Daniel Roesner is de nieuwe partner van Erdogan Atalay Daniel Roesner is de nieuwe partner van Erdogan Atalay Foto: RTL / Frank Hempel

Detective Paul Renner

Vanaf het einde van augustus begint Duitsland's meest succesvolle actie-serie  met het opnemen van nieuwe afleveringen die worden uitgezonden in het komende jaar. En er is een verandering aan de kant van Semir Gerkhan (Erdogan Atalay): Daniel Roesner (31) treedt toe tot het team van "Alarm für Cobra 11". Hij neemt de rol van detective Paul Renner en is de nieuwe partner van Semir Gerkhan.


Semir Gerkan passagiersstoel is net vrij gekomen en  rechercheur Paul Renner neemt deze plek in. Hij heeft zich bewezen met zijn als een getalenteerde politieman met een scherp gevoel voor rechtvaardigheid en het hart op de juiste plaats. Paul's doel was altijd om een snelweg politieagent geworden. Op jonge leeftijd had hij een ontmoeting met Semir Gerkhan die vervolgens zijn leven gered heeft. Vanaf dat moment wilde Paul  hetzelfde zijn. Iemand die anderen redt - zelfs als hij zich zelf daarvoor in gevaar brengt. Om zijn gevaarlijke werk te compenseren doet Paul veel in de watersport.

Nico Grein, Editor bij RTL , over de nieuwe man: "Wij zijn zeer verheugd dat we in staat waren om Daniel Roesner te krijgen voor de rol van Paul Renner. Hij is een geweldige acteur die ons in een intense casting proces heeft overtuigd. Dit heeft overigens niets te maken met de rol van de "Tacho"die hij speelde in het verleden bij Alarm für Cobra 11. Paul Renner is een compleet nieuw karakter met vele facetten.

Lees 2079 keer Laatst aangepast op dinsdag, 18 augustus 2015 10:18