Vanaf  01.September 2016 - 12 nieuwe afleveringen van Cobra11

Alarm Fuer Cobra 11 Semir Gerkhan Erdogan Atalay R Und Sein Neuer Partner Paul Renner Daniel Roesner

 

Op donderdag begint 1 september is  "Cobra 11"  terug met twaalf nieuwe afleveringen in het alweer 29e seizoen. En actie is uiteraard gegarandeerd: Of het nu de brute crash van een vliegtuig op de snelweg of een spectaculaire stunt is - saai is het nooit bij de meest populaire actieserie in Duitsland.
Commissaris Paul Renner (Daniel Roesner) is nieuw in het team. Met zijn partner Semir Gerkhan (Erdogan Atalay) vormt hij een  onverslaanbare duo, de twee partners vertrouwen elkaar blindelings.  Voor de e jonge nieuwe agent Fin Bartels, gespeeld door jonge acteur Lion Wasczyk is "teamwork" een vreemd woord. En Semirs dochter Dana, gespeeld door Gizem Emre behoort voortaan als stagiair bij de snelweg politie.

In het najaar , is er onder meer een reünie met de voormalige politiechef Anna Engelhardt (Charlotte Schwab), die moet worden gered van de psychiatrie. En Semir Gerkhans eerste partner Frank Stolte (Johannes Brandrup) wordt beschuldigd van een ernstig misdrijf.
Ook Jenny Dorn (Katrin Hess) heeft haar handen vol: Haar nieuwe partner Finn is op de vlucht voor eencrimineel uit een eerder undercover operatie.

alarm fuer cobra 11

Nog een paar leuke weetjes over de serie: In 20 jaar, "Alarm voor Cobra 11" werden er meer dan 5.000 voertuigen vernield en arresteerde men meer dan 1.000 gangsters. Er werden ongeveer 400 banden versleten z voor tests en spins per seizoen en ongeveer 30 ton staal verbruikt voor speciale constructies. De actie-serie is in meer dan 120 landen een groot succes, waaronder Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Slovenië, Letland, Estland, Litouwen, Turkije, Polen, Spanje, Italië, Mexico, Rusland, China, Japan en Zuid-Korea.

Text: RTL & http://www.wunschliste.de
Fotos: RTL / Gordon Mühle, Guido Engels